XL Ahşap ev imalatı Bodrum’da ahşap villa ağaç aksesuar ürünleri

Kütük Ev Marmaris Modeli

Kütük Ev Marmaris Modeli

Marmaris model  ahşap evleri, özel proje ve tasarım çalışmaları yaparak müşterilerimizin beklenti ve isteklerine en uygun şekilde üretiyoruz. Gerektiğinde kişiye özel çözümler sunarak en kaliteli  ağaçtan Ahşap  ev üretim yapmaktayız.

Hızlı ve kolay kurulumu ile ahşap ev  yapılarımız, istenildiği zaman revize edilebilir.

NEDEN   MARMARİS KÜTÜK EVLER ?

Marmaris kütük evler’in imalatında kullandığımız en  kaliteli yerli keresteler, kurutma fırınımızda, kullanılacağı yerin durumuna göre kurutmaya tabi tutulmaktadır..

Ahşap evlerimiz her türlü hava koşullarına uyum sağlaması için, dış hava koşullarına karşı ahşabı koruyan su bazlı boyalarla boyandıktan ve cilalandıktan sonra bağlanıp montaja hazır hale getirilmektedir.

Marmaris kütük evlerin ve ahşabın insan psikolojisi üzerinde stresi giderici bir etkisi vardır. Ses izolasyonu bakımından da benzersiz  özelliklere  sahip olan ahşap, gürültüyü emerek iletilmesine engel olur. Sesi emme ve iletme özellikleri taşır.  Ahşap tozu ve pisliği iten özelliği ve ortamdaki rutubeti üzerine  alarak geri bırakan özelliğiyle bir tür nem doğal iklimlendirici görevi üstlenir. Bununda insan sağlığında romatizma hastalıkları, astım, böbrek rahatsızlıkları ve dolaşım bozukluğu sıkıntılarında inanılmaz faydalı etkileri vardır.

Ahşap ev modelleri arasında  benzersiz bir yapı olan Marmaris kütük ev modelimiz  aşağıda sergilemiştir. En uygun fiyat teklifini size sunabilir ve  sürekli servis ağımız ayrıca hızlı ürün teslimini özelliğimizle, mutlu müşterilerimiz  arasında sizi de görmek  isteriz.

MARMARİS MODELİ KÜTÜK EVLERİN DETAYLARI İÇİN, FOTOĞRAFLARIN ÜZERİNE TIKLAYIP İNCELEYEBİLİRSİNİZ.